HYDROSCAND I DANMARK

 

DIN NÆRMESTE SLANGESERVICE

Familievirksomheden Hydroscand blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag den førende på markedet inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

 

Vi tilbyder prisvenlige tjenester og løsninger inden for slanger, hydraulikkomponenter og andre relaterede produkter. Vi arbejder innovativt, decentraliseret og kundeorienteret i vores bestræbelse på altid at finde løsninger, som hjælper vores kunder med at øge deres effektivitet og rentabilitet.

 

I Danmark har Hydroscand butikker over hele landet og er den førende på markedet med en landsdækkende mobil slangeservice kendt under mærket SlangExpress.

 

Hydroscand markedsfører et bredt udvalg af slanger og ledningskomponenter og har mere end 20.000 artikler på lager. Foruden hydraulikslanger og industrislanger har vi slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, JIC-adaptere, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en lang række tilbehør.

 

Vi har markedets førende udbud af innovative og kundetilpassede tjenester, såsom SlangExpress til mobil slangeservice, diagnostik og HoseOnSite til komplette slangeværksteder ude hos kunden.

 

Hydroscand A/S
Hørkær 30B
2730 HERLEV

Tlf: 70 20 28 52
Fax: 20 86 28 52
E-mail: info@hydroscand.dk

 

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes