DESIGN OG TEST CENTER (HDTC)

Alle vores slanger og hydraulikkomponenter testes nøje i vores moderne testlaboratorium i Stockholm. Vi tester så du som kunde, altid kan føle dig tryg, når du køber et produkt hos Hydroscand. 

I Hydroscands testlaboratorium har vi kombineret 50 års brancheerfaring med topmoderne testudstyr. Inden et nyt produkt kommer på markedet, skal det bestå en række strenge produkttests for at sikre, at det lever op til Hydroscands høje kvalitetskrav.


PRODUKTUTVIKLING OG KONSTRUKTION

Hos Hydroscand har vi en hurtig produktionskæde, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kunder og leverandører. Det betyder, at vores produkter hurtigt kommer ud på markedet.

Vi stræber altid efter at optimere forbindelsen mellem slange og slangekobling. Ingeniørteamet hos HDTC udvikler og konstruerer derfor løbende produkter i 3D-cad-systemet SolidWorks.

Her finder du 3D CAD-tegninger af Hydroscands produkter.

SLANGETESTNING

Bøjning/impuls og impuls, den såkaldte levetidstest

Disse tests udføres i nogle af HDTC's store rigninger, hvor op til tolv slanger kan prøves samtidig. Disse test simulerer en accelereret levetid for en slangemontage. Vi udfører tests i henhold til ISO 6803 (impulstest) og ISO 8032 (bøjnings-/impulstest) eller efter kundens særlige krav.

En standardtest omfatter mellem 150.000 og 1.000.000 impulscyklusser med et tryk op til 730 bar og en olietemperatur op til 150 °C. Testforholdene er de strengest mulige, fordi montagen skal kunne klare meget mere end bare normal drift.

 

Trykprøvning 

Særlige slange- og rørinstallationer, som kræver et certifikat, trykprøves til maks. det dobbelte arbejdstryk i maks. 60 sek., inden de leveres til kunden. Dette er en smart måde at teste på, fordi levetiden ikke påvirkes, og selv den mindste fejl eller svaghed opdages omgående. Samme udstyr anvendes også til at vurdere det angivne sprængtryk på vores slanger.

 

Lækage og sprængtest

En lækage- og sprængtest udføres for at sikre, at forbindelsen på en slange med monteret kobling og hylster holder tæt, og at forbindelsen bliver siddende indtil det angivne min. sprængtryk. Testudstyr kan også anvendes til måling af længdeforandring på slanger under tryk.

Hydroscand kan udføre tests op til 4000 bar og følger standarden EN ISO 1402.

KORROSIONSTEST

Korrosion kan forvolde uoprettelige skader på materialer, hydraulikkomponenter, udstyr, maskiner og rørledninger. Sådanne skader er ikke bare dyre at reparere, men kan også føre til produktionsstop, helbreds- og sikkerhedsrisici samt et skadet varemærke.

Hydroscand Design and Test Center, HDTC, har et klimakammer, hvor vi sikrer, at korrosionsbeskyttelsen svarer til vores kvalitetskrav og kundens forventninger. Testen er lige så streng, når det gælder slangekoblinger, som impulstesten er for slangen.

HDTC udfører tests i henhold til ISO 9227: NSS Neutral saltsprøjttest. Vores krav er i dag 500 timer som bundlinje for metalkorrosion, men vi tester altid op til 750 timer, da det er vores mål.

KOMPONENTTEST

For at opnå et lækagefrit system kræves det, at alle slanger og hydraulikkomponenter er af høj kvalitet. HDTC har specialudstyr til at teste hårdhed, overfladens lødighed og drejningsmoment på hydraulikkomponenter. 

Til bøjningstest af slanger har HDTC udviklet sin egen rigning, som muliggør klassificering af slanger baseret på bøjningsstivhed.

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes